המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הרוטב: שמים בסיר שטוח את השמן, השום, רוטב העגבניות ועלי הריחן. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 5 דק'. בוחשים מדי פעם. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים על להבה בינונית 3 דק'. בוחשים מדי פעם, טועמים ומשפרים תיבול. במידה ויש צורך מדללים את הרוטב עם חצי כוס ממי בישול הפסטה.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול לדילול הרוטב. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת פרמזן ופלפל שחור גרוס ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0