חותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לקערית. חותכים את הנקניקיות לקוביות.
שלב 3
0 דקות
שופכים 3 כפות שמן למחבת. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור דקה מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים בכף עץ. מטגנים עד להזהבה - בערך דקה. מוציאים לקערית נוספת.
שלב 4
0 דקות
שופכים למחבת את שאר השמן. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור שתי דקות מוסיפים את הבצל והנקניקיות, מערבבים ומכסים את המחבת.
שלב 5
0 דקות
כעבור חמש דקות, פותחים את המחבת ומוסיפים את גרגרי התירס, המלח והפלפל. מטגנים תוך ערבוב עוד שתי דקות ומכבים את האש.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים למחבת את הפסטה ופירורי הלחם ומערבבים בתנועות קיפול עד אשר הפסטה כולה עטופה ברוטב. מגישים חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
שלב 2
מתוך
6
חותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לקערית. חותכים את הנקניקיות לקוביות.
שלב 3
מתוך
6
שופכים 3 כפות שמן למחבת. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור דקה מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים בכף עץ. מטגנים עד להזהבה - בערך דקה. מוציאים לקערית נוספת.
שלב 4
מתוך
6
שופכים למחבת את שאר השמן. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור שתי דקות מוסיפים את הבצל והנקניקיות, מערבבים ומכסים את המחבת.
שלב 5
מתוך
6
כעבור חמש דקות, פותחים את המחבת ומוסיפים את גרגרי התירס, המלח והפלפל. מטגנים תוך ערבוב עוד שתי דקות ומכבים את האש.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים למחבת את הפסטה ופירורי הלחם ומערבבים בתנועות קיפול עד אשר הפסטה כולה עטופה ברוטב. מגישים חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0