המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הרוטב: ממיסים במחבת חמאה ושמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות בשלמותן (את הפטריות הגדולות חוצים) ומקפיצים שלוש דקות על להבה גבוהה. מוסיפים את העגבניות, הטימין והשום, מתבלים במלח ובפלפל ומקפיצים ארבע דקות נוספות. טועמים ומשפרים תיבול.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל גבינת קצקבל, מטפטפים שמן זית ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0