המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את תוכן שקית פסטת צינורות לסיר מי מלח רותחים, ומבשלים במשך מספר דקות על להבה בינונית, עד לקבלת פסטה במצב אל דנטה.
מוציאים את הצינורות מהסיר, ומסננים תחת מים פושרים.
מעבירים את הפסטה לקערה. יוצקים מעט שמן ומערבבים היטב, על מנת שהפסטה לא תדבק.
מניחים את הפסטה החמה בצלחת הגשה אישית.
יוצקים מעל הפסטה את ראגו הקורקבנים, ומגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0