המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה במים עם קורט מלח ושמן לפי ההוראות על האריזה, כעשר דקות.
בסיר נפרד מחממים שמן זית. מטגנים את הבצל מספר שניות. לאחר כמה שניות מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים לסיר את הפטרוזליה, מטגנים למספר שניות, מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
לוקחים רבע כוס ממי הבישול של הפסטה, מוסיפים לסיר, מערבבים ומכבים את האש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0