המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצל, ומטגנים קלות עד להזהבה. מוסיפים שום ופטריות, ומטגנים עוד 3-4 דקות.
מוסיפים יין, שמנת מתוקה, מלח ופלפל, מבשלים עוד 3-4 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים ומגישים עם פרמז'ן מגורד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0