המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גב האריזה ומסננים.
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ומניחים את קוביות הסלמון/ טופו, צולים כדקה מכל צד, מוסיפים את הטריאקי ומערבבים.
מוסיפים את יתרת שמן הזית, השום, הבצל הירוק, הטימין ואת התבלינים, מערבבים ומוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון ומים.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0