המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הברוקולי ומחלקים לתפרחות קטנות. את הגבעולים מקלפים ופורסים לטבעות (זה החלק הכי טעים).
מבשלים את הברוקולי בהרבה מים בערך כשבע-שמונה דקות. מסננים ומעבירים לקערה, אבל שומרים את מי הבישול.
מבשלים את הפסטה במי הבישול של הברוקולי. מבשלים שתי דקות פחות ממה שכתוב על האריזה, כדי לקבל פסטה שהיא מאוד אל דנטה (היא תתבשל עוד בתוך הרוטב).
בינתיים מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן, ומוסיפים את השום. מערבבים חצי דקה. מוסיפים את האנשובי ומערבבים עוד דקה. מוסיפים את רסק העגבניות, הברוקולי, צימוקים, צנוברים, מלח, פלפל וכוס ממי הבישול של הברוקולי.
מוסיפים לרוטב את הזעפרן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מסירים מהאש.
מסננים את הפסטה (היא עדיין לא מבושלת עד הסוף וזה בסדר), ומוסיפים אותה לרוטב. מערבבים, מכסים ומניחים כך על השיש (לא על האש), וממתינים עשר דקות.
מערבבים שוב, ומגישים עם גבינת פרמזן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0