שוטפים את הברוקולי ומחלקים לתפרחות קטנות. את הגבעולים מקלפים ופורסים לטבעות (זה החלק הכי טעים).
שלב 2
0 דקות
מבשלים את הברוקולי בהרבה מים בערך כשבע-שמונה דקות. מסננים ומעבירים לקערה, אבל שומרים את מי הבישול.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה במי הבישול של הברוקולי. מבשלים שתי דקות פחות ממה שכתוב על האריזה, כדי לקבל פסטה שהיא מאוד אל דנטה (היא תתבשל עוד בתוך הרוטב).
שלב 4
0 דקות
בינתיים מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן, ומוסיפים את השום. מערבבים חצי דקה. מוסיפים את האנשובי ומערבבים עוד דקה. מוסיפים את רסק העגבניות, הברוקולי, צימוקים, צנוברים, מלח, פלפל וכוס ממי הבישול של הברוקולי.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לרוטב את הזעפרן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מסירים מהאש.
שלב 6
0 דקות
מסננים את הפסטה (היא עדיין לא מבושלת עד הסוף וזה בסדר), ומוסיפים אותה לרוטב. מערבבים, מכסים ומניחים כך על השיש (לא על האש), וממתינים עשר דקות.
שלב 7
0 דקות
מערבבים שוב, ומגישים עם גבינת פרמזן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
שוטפים את הברוקולי ומחלקים לתפרחות קטנות. את הגבעולים מקלפים ופורסים לטבעות (זה החלק הכי טעים).
שלב 2
מתוך
7
מבשלים את הברוקולי בהרבה מים בערך כשבע-שמונה דקות. מסננים ומעבירים לקערה, אבל שומרים את מי הבישול.
שלב 3
מתוך
7
מבשלים את הפסטה במי הבישול של הברוקולי. מבשלים שתי דקות פחות ממה שכתוב על האריזה, כדי לקבל פסטה שהיא מאוד אל דנטה (היא תתבשל עוד בתוך הרוטב).
שלב 4
מתוך
7
בינתיים מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן, ומוסיפים את השום. מערבבים חצי דקה. מוסיפים את האנשובי ומערבבים עוד דקה. מוסיפים את רסק העגבניות, הברוקולי, צימוקים, צנוברים, מלח, פלפל וכוס ממי הבישול של הברוקולי.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים לרוטב את הזעפרן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מסירים מהאש.
שלב 6
מתוך
7
מסננים את הפסטה (היא עדיין לא מבושלת עד הסוף וזה בסדר), ומוסיפים אותה לרוטב. מערבבים, מכסים ומניחים כך על השיש (לא על האש), וממתינים עשר דקות.
שלב 7
מתוך
7
מערבבים שוב, ומגישים עם גבינת פרמזן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0