המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן זית, עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את השמנת, הפסטו והפרמזן ומערבבים היטב כ-2 דקות.
מוסיפים את המים הרותחים, אגוז המוסקט, המלח והפלפל שחור ומבשלים כ-5 דקות.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
יוצקים את הרוטב על הפסטה וזורים מעל בזיליקום קצוץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0