שמים בתבנית שמתאימה לתנור את הפסטה ורוטב העגבניות. ממלאים בצנצנת מים ומוזגים מעל.
שלב 2
20 דקות
מתבלים בכל התבלינים, מערבבים ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור, שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-20 דקות אפייה.
שלב 3
10 דקות
מוציאים מהתנור, מוזגים שמנת מתוקה מערבבים במעט ומגרדים מעל את גבינת הפרמזן.
מחזירים לתנור לעוד 10 דקות בלי כיסוי.
אפשר לפזר לפני ההגשה עוד גבינת פרמזן מגוררת.
שלב 1
מתוך
3
שמים בתבנית שמתאימה לתנור את הפסטה ורוטב העגבניות. ממלאים בצנצנת מים ומוזגים מעל.
שלב 2
מתוך
3
מתבלים בכל התבלינים, מערבבים ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור, שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-20 דקות אפייה.
שלב 3
מתוך
3
מוציאים מהתנור, מוזגים שמנת מתוקה מערבבים במעט ומגרדים מעל את גבינת הפרמזן.
מחזירים לתנור לעוד 10 דקות בלי כיסוי.
אפשר לפזר לפני ההגשה עוד גבינת פרמזן מגוררת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0