המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בתבנית שמתאימה לתנור את הפסטה ורוטב העגבניות. ממלאים בצנצנת מים ומוזגים מעל.
מתבלים בכל התבלינים, מערבבים ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור, שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-20 דקות אפייה.
מוציאים מהתנור, מוזגים שמנת מתוקה מערבבים במעט ומגרדים מעל את גבינת הפרמזן. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות בלי כיסוי. אפשר לפזר לפני ההגשה עוד גבינת פרמזן מגוררת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0