המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את קוביות העוף ללילה (10 שעות).
מבשלים את הפסטה לפי הוראות הכנה.
מטגנים בווק את העוף עד להזהבה, מוסיפים יין ונותנים לו להתאדות מעט, מוסיפים את הפסטה, הפלפלים קלויים וגרידת הלימון, ומתבלים במעט פלפל, מלח ועלי רוזמרין.
לגיוון ניתן לפזר מעט צ'ילי גרוס, צנוברים קלויים ופיסטוק קלוי טחון לאבקה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0