המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את קוביות העוף ללילה (10 שעות).
מבשלים את הפסטה לפי הוראות הכנה.
מטגנים בווק את העוף עד להזהבה, מוסיפים יין ונותנים לו להתאדות מעט, מוסיפים את הפסטה, הפלפלים קלויים וגרידת הלימון, ומתבלים במעט פלפל, מלח ועלי רוזמרין.
לגיוון ניתן לפזר מעט צ'ילי גרוס, צנוברים קלויים ופיסטוק קלוי טחון לאבקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0