המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
חותכים את הזוקיני, פלפל אדום ופלפל צהוב לקוביות ואת הבצל חותכים לטבעות.
בסיר גדול ושטוח מחממים שמן זית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות (למעט העגבניות).
מוסיפים את העגבניות ומערבבים בעדינות רבה. מבשלים יחד עוד 20 דקות ומערבבים בעדינות.
מוסיפים, פלפל, מלח ושלוש כפות רוטב בסיס לבישול.
מוסיפים את הפסטה פנימה ומערבבים הכל יחד, עד שהפסטה מצופה ברוטב הירקות.
מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים עם עלי פטרוזיליה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0