המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
בינתיים, קוצצים גס את הנקניקיות (אם המנה מיועדת לילדים, חוצים קודם לאורך). קוצצים כל חצי נקניקייה בערך לארבע פיסות.
מקפיצים את הנקניקיות בטיפונת שמן במחבת רחבה, עד שהן נצרבות יפה בשוליהן. מוסיפים קטשופ ומים, מתבלים במעט מלח, מערבבים ומסירים מהאש.
מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.
יוצקים מעל את תוכן המחבת, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0