המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בסיר נפרד שמים שמן זית, פורסים את שיני השום דק ושמים על האש, עד לריכוך.
שופכים את כל השמנת לסיר ומבשלים.
שמים את התיבוליות אחת אחרי השנייה, כשכל אחת נמסה היטב בסיר החם.
קוצצים את הבזילקום הטרי.
רגע לפני שמכבים את האש מוסיפים חצי שקית פרמזן, או 100 גרם על מנת להסמיך את הרוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0