המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ע"ג האריזה.
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל, ובהדרגה את הפטריות והשום, וממשיכים לטגן. מוסיפים מלח, פלפל שחור, אבקת מרק ומערבבים.
מוסיפים את השמנת עד שהיא מתחממת, ומורידים מהאש.
אחרי שהפסטה מוכנה, מחממים אותה שוב בסיר ומניחים בצלחת, מוזגים מעל את הרוטב החם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0