המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לבלנדר עלי בזיליקום (כדאי להפריד עלים מהגבעול - לא חייב). מוסיפים את הצנוברים ושיני השום.
מפעילים את הבלנדר וקוצצים דק מאוד, עד מרקם כמעט נוזלי. מעבירים לצנצנת (אם רוצים לשמור לאורך זמן מעקרים את הצנצנת).
מוסיפים מלח ויוצקים מעל הפסטו שמן זית, שיהווה שכבת הגנה לשימור. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0