המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לבלנדר עלי בזיליקום (כדאי להפריד עלים מהגבעול - לא חייב). מוסיפים את הצנוברים ושיני השום.
מפעילים את הבלנדר וקוצצים דק מאוד, עד מרקם כמעט נוזלי. מעבירים לצנצנת (אם רוצים לשמור לאורך זמן מעקרים את הצנצנת).
מוסיפים מלח ויוצקים מעל הפסטו שמן זית, שיהווה שכבת הגנה לשימור. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0