המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות. מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים סוכר, שקדים, אגוזים, צימוקים, ג'ינג'ר, את נתחי הפרגית, קינמון וכוסברה.
ממלאים את עלי הסיגר. מגלגלים בצורת רול, ומדביקים במעט קמח ומים. מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק, עד להזהבה.
מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון, ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0