מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את החזה מן הצומח וצורבים עד להשחמה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים למחבת את הפירות היבשים, שקדים, פיסטוקים ומתבלים.
שלב 3
0 דקות
מניחים 2 דפי עלי פילו על גבי תבנית עגולה, כך ששולי הדפים יוצאים מהתבנית ומברישים במעט שמן זית. מניחים את כל המלית ומפזרים אותה לשכבה אחידה, מקפלים את שולי עלי הפילו אחד על השני כלפי פנים התבנית וסוגרים. מברישים במעט שמן זית.
שלב 4
25 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד להזהבה של הבצק (כ-25 דקות).
שלב 5
0 דקות
מפזרים אבקת סוכר, שקדים ופיסטוקים קלויים ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את החזה מן הצומח וצורבים עד להשחמה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים למחבת את הפירות היבשים, שקדים, פיסטוקים ומתבלים.
שלב 3
מתוך
5
מניחים 2 דפי עלי פילו על גבי תבנית עגולה, כך ששולי הדפים יוצאים מהתבנית ומברישים במעט שמן זית. מניחים את כל המלית ומפזרים אותה לשכבה אחידה, מקפלים את שולי עלי הפילו אחד על השני כלפי פנים התבנית וסוגרים. מברישים במעט שמן זית.
שלב 4
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד להזהבה של הבצק (כ-25 דקות).
שלב 5
מתוך
5
מפזרים אבקת סוכר, שקדים ופיסטוקים קלויים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0