המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים את החזה מן הצומח וצורבים עד להשחמה.
מוסיפים למחבת את הפירות היבשים, שקדים, פיסטוקים ומתבלים.
מניחים 2 דפי עלי פילו על גבי תבנית עגולה, כך ששולי הדפים יוצאים מהתבנית ומברישים במעט שמן זית. מניחים את כל המלית ומפזרים אותה לשכבה אחידה, מקפלים את שולי עלי הפילו אחד על השני כלפי פנים התבנית וסוגרים. מברישים במעט שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד להזהבה של הבצק (כ-25 דקות).
מפזרים אבקת סוכר, שקדים ופיסטוקים קלויים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0