פורסים בצל דק ומטגנים בשמן עד שקיפות, מוסיפים פרגיות חתוכות לקוביות קטנות, מטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהן מוכנות. מוסיפים את הצימוקים, שקדים ותבלינים ומערבבים. מצננים לטמפ' החדר.
שלב 2
0 דקות
מניחים עלה סיגר על משטח נקי, במרכז העלה מניחים חופן תערובת פרגיות ומקפלים בצורת עטיפה. ניתן להדביק את העלים עם סילאן.
שלב 3
0 דקות
אם רוצים לאפות: מניחים את הפסטיות כש"התפר" כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד הזהבה.
שלב 4
0 דקות
אם רוצים לטגן: מחממים שמן במחבת, מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים וממשיכים לטגן עד הזהבה.
שלב 5
0 דקות
מגישים לכל סועד פסטייה במרכז הצלחת, ובוזקים אבקת סוכר מעל. מקשטים בשני פסים של סילאן או טחינה גולמית.
שלב 1
מתוך
5
פורסים בצל דק ומטגנים בשמן עד שקיפות, מוסיפים פרגיות חתוכות לקוביות קטנות, מטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהן מוכנות. מוסיפים את הצימוקים, שקדים ותבלינים ומערבבים. מצננים לטמפ' החדר.
שלב 2
מתוך
5
מניחים עלה סיגר על משטח נקי, במרכז העלה מניחים חופן תערובת פרגיות ומקפלים בצורת עטיפה. ניתן להדביק את העלים עם סילאן.
שלב 3
מתוך
5
אם רוצים לאפות: מניחים את הפסטיות כש"התפר" כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד הזהבה.
שלב 4
מתוך
5
אם רוצים לטגן: מחממים שמן במחבת, מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים וממשיכים לטגן עד הזהבה.
שלב 5
מתוך
5
מגישים לכל סועד פסטייה במרכז הצלחת, ובוזקים אבקת סוכר מעל. מקשטים בשני פסים של סילאן או טחינה גולמית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0