המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת כבדה, שמים שמן ואת הבצל ומטגנים היטב.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כעשר דקות בחום גבוה.
לוקחים דף פילו, מקפלים לחצי, שמים מעט מהתערובת ומגלגלים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כש"התפר" כלפי מטה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-12 דקות, עד להשחמה.
מגישים עם שקדים קצוצים, אבקת סוכר וקינמון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0