המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את התפוחי אדמה לפירה ולמעוך.
לבשל במחבת את הבשר עם פלפל, מלח ומעט חומץ.
כשהבשר מוכן ליצור כדור תפוחי אדמה ולעשות בו חור עם האצבע.
למלא את כדור בכפית בשר.
לסגור, לטבול את הכדור בקמח מצה ואחר כך בביצה.
ולטגן בשמן עמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0