המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את החצילים (עטופים בנייר כסף) על גבי אש גלויה, עד שיתרככו, מקלפים ומניחים במסננת עם מלח עד שיגירו את כל הנוזלים (כשעתיים שלוש).
לאחר הסינון, למעוך בעזרת סכין את החצילים, להכניס לקערה ולערבב עם יתר החומרים.
קונסטרוקציה: בתבנית עגולה או מלבנית פיירקס/טפלון, משומנת, לסדר מחצית מן הבצק, כולל דפנות, לשפוך את כל הבלילה על הבצק, ולכסות בשארית הבצק. לחרוץ פסים באלכסון, כך שיווצרו מעויינים, ולהכניס לתנור בחום בינוני 180 מעלות ל-25-30 דקות.
לבדוק מדי פעם שלא נשרף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0