בינתיים קוצצים בצל דק דק, מטגנים בשמן במחבת ומוסיפים חצי ק"ג בשר בקר טחון ומופררים עם כף מעץ עד לטיגון חלקי.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים, כפית פפריקה אדומה, מלח ופלפל גרוס, וחופן צנוברים. מערבבים טוב טוב ומשאירים בצד להתקרר.
שלב 4
0 דקות
עכשיו להרכבת הקומות: מכינים תבנית מרובעת (בגודל המצות) ומכניסים לתוכה 3 ביצים טרופות עם מעט מלח, טובלים מצה אחת, מניחים אותה במחבת גדולה עם שמן (עדיין לא להדליק את הגז) ומסדרים מעליה חופן בשר שטיגנו.
שלב 5
0 דקות
מניחים מעל זה עוד מצה טבולה בביצה, ושוב בשר... השכבות צריכות להיות דקות. לא להעמיס בשר. כך לעשות עם חמש מצות. התערובת מספיקה לשני פסטלים כאלה.
שלב 6
0 דקות
אח"כ מדליקים את הגז ומטגנים את המצות מכיוון אחד במשך כמה דקות עד להשחמה של החלק התחתון. לאחר מכן להפוך את הפסטל בעזרת מחבת נוספת, כדי לטגן את החלק העליון.
שלב 7
0 דקות
יש להוסיף שמן למחבת. לאחר שטיגנו את 2 הצדדים ניתן לעביר לתבנית חסינהולאפות בתנור לעוד 10 דקות.
שלב 8
0 דקות
לקרר את הפסטל, לחתוך לריבועים.
שלב 1
מתוך
8
מרטיבים את כל המצות במים פושרים ועוטפים במגבת.
שלב 2
מתוך
8
בינתיים קוצצים בצל דק דק, מטגנים בשמן במחבת ומוסיפים חצי ק"ג בשר בקר טחון ומופררים עם כף מעץ עד לטיגון חלקי.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים, כפית פפריקה אדומה, מלח ופלפל גרוס, וחופן צנוברים. מערבבים טוב טוב ומשאירים בצד להתקרר.
שלב 4
מתוך
8
עכשיו להרכבת הקומות: מכינים תבנית מרובעת (בגודל המצות) ומכניסים לתוכה 3 ביצים טרופות עם מעט מלח, טובלים מצה אחת, מניחים אותה במחבת גדולה עם שמן (עדיין לא להדליק את הגז) ומסדרים מעליה חופן בשר שטיגנו.
שלב 5
מתוך
8
מניחים מעל זה עוד מצה טבולה בביצה, ושוב בשר... השכבות צריכות להיות דקות. לא להעמיס בשר. כך לעשות עם חמש מצות. התערובת מספיקה לשני פסטלים כאלה.
שלב 6
מתוך
8
אח"כ מדליקים את הגז ומטגנים את המצות מכיוון אחד במשך כמה דקות עד להשחמה של החלק התחתון. לאחר מכן להפוך את הפסטל בעזרת מחבת נוספת, כדי לטגן את החלק העליון.
שלב 7
מתוך
8
יש להוסיף שמן למחבת. לאחר שטיגנו את 2 הצדדים ניתן לעביר לתבנית חסינהולאפות בתנור לעוד 10 דקות.
שלב 8
מתוך
8
לקרר את הפסטל, לחתוך לריבועים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0