המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה, ומועכים אותם.
מוסיפים 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית כורכום וכף מלח ומערבבים היטב. מניחים בצד לקירור.
צולים במחבת את כבדי העוף, ומועכים אותם בעזרת מזלג בתוך המחבת.
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון, ומטגנים יחד כמה דקות.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ואבקת תיבול מרק עוף, ונותנים למלית הבשר להתקרר.
משטחים מתפוחי האדמה על כף היד, שמים מהמלית, סוגרים ומגלגלים.
טובלים בביצה טרופה ובפירורי הלחם, ומטגנים בשמן עמוק ורותח. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0