המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את חזה העוף בקערה או במגש, שמים עליו את התבלינים ואת רוטב הבסיס ומעסים אותו היטב. ניתן להכין את העוף כמה שעות מראש לפני הצריבה ולשמור בקירור.
מחממים שמן במחבת פסים על אש גבוהה. מניחים את העוף במחבת כשהעור כלפי מטה.
צורבים לצבע זהוב ויפה כ-2 דקות, הופכים לצד השני וצורבים שוב.
מנמיכים את האש, מוסיפים למחבת רבע כוס מים, מכסים בנייר כסף ומהדקים היטב מסביב.
מבשלים את העוף כך כ-10 דקות.
מקררים, פורסים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0