המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממסים חמאה ומצננים.
שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.
מעבדים עם וו לישה כ-10 דקות עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
מפזרים על הבצק קורט קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה ומכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד. מניחים להתפחה במשך כ-60 דקות במקרר.
מערבבים את הגבינות והביצים עד לקבלת מלית אחידה.
פורסים את הכרשות לפרוסות דקות ומטגנים במחבת עם שש כפות שמן חמניות להזהבה. מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים את הכרשה למלית הגבינות ומערבבים היטב.
מחלקים את הבצק שתפח לשלושה חלקים.
מרדדים כל חלק למלבן דק.
שמים על כל מלבן שליש מהמלית. מגלגלים לפס ברוחב שמונה ס"מ (משאירים שני ס"מ מכל צד ללא מלית).
מניחים כל פס שמרים בתבנית אינגליש קייק.
מעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות.
פס השמרים מוכן כשצבעו שחום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0