המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת חמאה ושמן זית, ומטגנים את הבצלצלים (ניתן להמיר אותם ב-2 בצלים רגילים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על אש בינונית 5 דקות, תוך ערבוב.
מוסיפים שום, צ'ילי ואת הפטריות ומטגנים כ 8 דקות, תוך ערבוב, עד שהן מזהיבות קלות.
יוצקים את היין, מרתיחים ומצמצמים עד כדי 1/3 מהכמות.
מוסיפים שמנת, חרדל ותבלינים, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה חלקית 4 דקות.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.
מוסיפים לרוטב את רצועות הסלמון ואת הפסטה. מערבבים ומתקנים תיבול.
מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0