המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה על-פי הוראות היצרן, מסננים, מוסיפים שתי כפות שמן זית ומערבבים.
מחממים במחבת רחבה וכבדה, חמש כפות שמן זית ומטגנים את עלי המרווה על אש בינונית-נמוכה כדקה, מוציאים ושומרים בצד.
מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהבצל זהוב מעט, כ-13 דקות.
מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את פלחי הקישואים, מגבירים את הלהבה ומטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות.
מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, שתי כפות מים ומרק התיבול ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות.
יוצקים לתערובת שתי כפות חומץ בלסמי ומסירים מהאש.
שופכים על הפסטה, מערבבים ומתקנים תיבול.
במחבת מחממים כף שמן, מטגנים את הצנוברים ומוסיפים לפסטה.
מגישים עם פרמזן מגורד מעל. *ניתן להמיר את הפרמזן בגבינת צאן קשה כגון פקורינו וכדומה, להגשה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0