המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את השוקולד חלב והמריר עם החלב. כשתערובת השוקולד נמסה והתקררה מעט יוצקים לתוך קערה עם פצפוצי האורז והקרונפלקס.
לאחר עירבוב טוב שכל התערובת התכסתה בשוקולד מוסיפים את המרשמלו ושוב מערבבים מעט
יוצקים את התערובת לנייר אפייה ומגלגלים כך שהתערובת מקבלת צורה של נקניק.
ממסיסים את השוקולד הלבן ובוזקים מעל בזיגזג.
מכניסים למקפיא לשלוש-ארבע שעות לפחות אפילו ללילה שלם.
כאשר הנקניק קפא פורסים אותו לפרוסות דקות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0