המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השוקולד חלב והמריר עם החלב. כשתערובת השוקולד נמסה והתקררה מעט יוצקים לתוך קערה עם פצפוצי האורז והקרונפלקס.
לאחר עירבוב טוב שכל התערובת התכסתה בשוקולד מוסיפים את המרשמלו ושוב מערבבים מעט
יוצקים את התערובת לנייר אפייה ומגלגלים כך שהתערובת מקבלת צורה של נקניק.
ממסיסים את השוקולד הלבן ובוזקים מעל בזיגזג.
מכניסים למקפיא לשלוש-ארבע שעות לפחות אפילו ללילה שלם.
כאשר הנקניק קפא פורסים אותו לפרוסות דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0