המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים את החומץ עם הסוכר, השום הכתוש והפלפל הקצוץ ומורחים את התערובת על הפרגיות.
מערבבים את רצועות הפלפלים וחתיכות האננס עם השמן והסירופ מקופסת השימורים ומעבירים לתבנית אפיה.
מניחים את הפרגיות על התערובת ואופים כ-45 דקות או עד שהפרגיות מזהיבות.
קוצצים את הכוסברה וזורים על הפרגיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0