מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו את הבצל עד שהוא מתרכך מעט. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
שלב 3
15 דקות
מוסיפים את נתחי הבשר והקולומבו (אפשר גם להשתמש במקום בשתי כפות קארי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מאבד את שקיפותו. מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים 15 דקות. הבשר יגיר הרבה נוזלים.
שלב 4
20 דקות
מוסיפים לסיר את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה מחדש. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים את התיבול במלח ובפלפל.
שלב 6
10 דקות
ממשיכים לבשל יחד עוד 10 דקות.
שלב 7
0 דקות
מסירים מהאש, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ועורמים את התבשיל על אורז לבן. זורים את הפיסטוקים ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
חותכים את הפרגיות לקוביות גדולות.
שלב 2
מתוך
7
מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו את הבצל עד שהוא מתרכך מעט. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את נתחי הבשר והקולומבו (אפשר גם להשתמש במקום בשתי כפות קארי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מאבד את שקיפותו. מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים 15 דקות. הבשר יגיר הרבה נוזלים.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים לסיר את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה מחדש. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים את התיבול במלח ובפלפל.
שלב 6
מתוך
7
ממשיכים לבשל יחד עוד 10 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מסירים מהאש, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ועורמים את התבשיל על אורז לבן. זורים את הפיסטוקים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0