המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל ב-3 כפות שמן כ-8 דקות עד להזהבה.
מוסיפים שום, מטגנים עוד חצי דקה ושומרים בצד.
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן, מטגנים פרגיות, מוסיפים את הבצל המטוגן על הפרגיות. יוצקים רוטב ברביקיו ומערבבים.
מבשלים עוד 2 דקות תוך כדי שמנענעים מעט את המחבת.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0