המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את רוטב הטריאקי עם מיץ הלימון ושמן הזית, ומשרים את ירכי העוף בתערובת שעתיים לפחות.
במחבת אחת מטגנים על להבה גבוהה את ירכי העוף, 2-3 בכל פעם, עד שהן מוכנות (הן ייראו טיפה שרופות).
במחבת שנייה מטגנים את הפטריות בשמן זית. מוסיפים את העגבניות, השום והפטרוזיליה ומבשלים מעט. ממליחים בעדינות.
כשהפרגיות מוכנות מעבירים לצלחות הגשה, על גבי הסלט הירוק.
למחבת שבה היו העופות מוסיפים יין לבן, ומעבירים אליה גם את תערובת הפטריות. מערבבים ויוצקים על הפרגיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0