המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן במחבת.
מקמחים את הפרגיות מכל הצדדים ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כ 10-5 דקות.
מוציאים את הפרגיות וממשיכים לבשל את הרוטב כ-2 דקות נוספות עד שהרוטב מצטמצם.
מגישים עם הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0