המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים מעט את הפרגיות משאריות השומן (מי שמעוניין).
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה לתערובת אחידה.
מעסים את הפרגיות, מניחים במרינדה כך שהפרגיות מכוסות במשך כחצי שעה בצד או במקרר (מומלץ).
מעבירים לתבנית ומכסים בנייר כסף, אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, 30-60 דקות (אפיה עדינה מאוד תלוי בתנור) הופכים מידי פעם.
לקראת סוף האפיה מוציאים את נייר הכסף ואופים עד להשחמה עדינה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0