המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשמן עד שמתחיל להזהיב.
מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים יחד עוד דקה
מוסיפים את כל הירקות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות, מערבבים מידי פעם.
מוסיפים את קוביות הפרגית ומטגנים, מערבבים יחד עד שהצבע שלהם הופך לבן.
מוסיפים את התיבול, מערבבים, מכסים את הסיר, מנמיכים להבה וממשיכים לבשל יחד עוד 30 דקות.
מגישים עם קוסקוס או אורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0