המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים היטב שמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל, ומטגנים עד להזהבה קלה.
מוסיפים סילאן מטגנים עוד דקה. מוסיפים פטריות וצ'ילי, מערבבים, ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כ-5 דקות, מוסיפים את רוטב הבסיס מוסיפים מים מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות, עד שרוב הנוזלים נספגים.
מפזרים כוסברה מעל - ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0