משרים את נתחי הסטייק בקערה עם יין, מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את נתחי הפרגית מהיין (שומרים את היין שנותר מההשריה).
שלב 3
0 דקות
מחממים מחבת עמוקה עם שמן, מוסיפים את נתחי הפרגית וצורבים אותם כ-2-3 דק' מכל צד. מוסיפים את תפו"א ואת הבצל ומערבבים עד שהבצל מתרכך (כדאי לחתוך את נתחי הפרגית לקוביות גדולות ואז לצרוב).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את היין שנותר מההשרייה, מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את רוטב הבסיס.
שלב 5
0 דקות
מבשלים ברתיחה עדינה וכיסוי חלקי כרבע שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה מתרככים. במידה והרוטב מצטמצם ותפוחי האדמה עדיין לא התרככו מוסיפים מעט מים, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
שלב 1
מתוך
5
משרים את נתחי הסטייק בקערה עם יין, מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים את נתחי הפרגית מהיין (שומרים את היין שנותר מההשריה).
שלב 3
מתוך
5
מחממים מחבת עמוקה עם שמן, מוסיפים את נתחי הפרגית וצורבים אותם כ-2-3 דק' מכל צד. מוסיפים את תפו"א ואת הבצל ומערבבים עד שהבצל מתרכך (כדאי לחתוך את נתחי הפרגית לקוביות גדולות ואז לצרוב).
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את היין שנותר מההשרייה, מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את רוטב הבסיס.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים ברתיחה עדינה וכיסוי חלקי כרבע שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה מתרככים. במידה והרוטב מצטמצם ותפוחי האדמה עדיין לא התרככו מוסיפים מעט מים, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0