המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים היטב שמן זית במחבת כבדה. מוסיפים את רצועות הפרגיות וצורבים מכל הכיוונים עד להזהבה.
מוסיפים בצל ופלפל חריף ומטגנים דקה-שתיים. מוסיפים רוטב בסיס ומקפיצים את הבשר עוד 3-2 דק' עד שהוא נעטף ברוטב.
מוסיפים עלי אורגנו, מערבבים קלות ומגישים לצד אורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0