סוחטים היטב את הבורגול ושמים בקערה. מוסיפים את שאר חומרי המילוי ומערבבים היטב.
שלב 2
0 דקות
פורסים את נתחי הפרגית וממלאים במילוי בכמות נדיבה. מגלגלים לרול, מכניסים לתבנית אפייה ומסדרים אחת ליד השנייה בלחץ, כך שאחת סוגרת על השנייה (על מנת שלא יפתחו).
שלב 3
10 דקות
מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום, העגבניות המגורדות, התבלינים, ציר הירקות/ עוף ואת הדבש ומבשלים כ - 10 דקות.
שלב 4
10 דקות
מוסיפים את גרגירי החומוס וממשיכים לבשל על אש נמוכה 10 דקות נוספות.
שלב 5
45 דקות
יוצקים את הרוטב על הפרגית הממולאת ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ - 45 דקות.
שלב 1
מתוך
5
סוחטים היטב את הבורגול ושמים בקערה. מוסיפים את שאר חומרי המילוי ומערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
5
פורסים את נתחי הפרגית וממלאים במילוי בכמות נדיבה. מגלגלים לרול, מכניסים לתבנית אפייה ומסדרים אחת ליד השנייה בלחץ, כך שאחת סוגרת על השנייה (על מנת שלא יפתחו).
שלב 3
מתוך
5
מטגנים את הבצל ומוסיפים את השום, העגבניות המגורדות, התבלינים, ציר הירקות/ עוף ואת הדבש ומבשלים כ - 10 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את גרגירי החומוס וממשיכים לבשל על אש נמוכה 10 דקות נוספות.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את הרוטב על הפרגית הממולאת ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ - 45 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0