המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המילוי: חותכים בצל לקוביות ומטגנים.
קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל, מטגנים מעט.
חותכים את הכתף לקוביות קטנות ומוסיפים. בוחשים היטב.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים כמה דקות.
מוסיפים את הקמח, מערבבים וסוגרים את האש.
הכנת הפרגיות: מורחים על הפרגיות (בצד הפנימי) קצת חרדל, זורים מלח, פלפל ופפריקה.
מניחים כף מילוי באמצע ומקפלים משני הצדדים. אם הפרגית לא נסגרת טוב ניתן לסגור עם קיסם.
מניחים את הפרגיות בתבנית פיירקס.
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
שופכים מהרוטב על כל פרגית.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני 30-40 דקות.
מורידים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0