המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים מיונז עם קטשופ, שום, מלח ופלפל. מכניסים פנימה את הפרגיות. מערבבים היטב ומוודאים שנמרחו בתערובת היטב משני הצדדים.
טובלים את נתחי הפרגית בפירורית ומצפים היטב משני הצדדים.
מניחים על התבנית. מזלפים/מתיזים שמן בנדיבות משני הצדדים של כל נתח.
אופים כ-40 דקות או עד שהפרגיות עשויות וקריספיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0