המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב מטגנים בצל וגזר כ-5 דקות עם 3 כפות שמן.
מוסיפים את נתחי הפרגית וצולים כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים את רוטב הברביקיו, הצ'ילי המתוק והסילאן ומערבבים.
מוסיפים את הפתיתים והמים הרותחים ומערבבים.
מחממים תנור ל-150 מעלות.
מכסים את הפתיתים במכסה או נייר כסף ומעבירים לתנור למשך 40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0