המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את נתחי הפרגיות.
מוסיפים את התיבול, עם רוטב הבסיס, פפריקה ושמן ומערבבים היטב, כך שהפרגיות יהיו מכוסות מכל הצדדים.
מניחים במקרר לפחות חצי שעה (עדיף יותר), עד שהטעמים יתמזגו.
מחממים פלנצ'ה או מחבת, מניחים את הפרגיות מסביב ומשחימים מכל צד 3 דק'.
מוסיפים את הבצל הפרוס, ומטלטלים מעט מצד לצד.
כשהפרגיות שחומות, מוסיפים את יתרת המשרה שבקערה ומבשלים עוד כ-5 דק'.
מבשלים את הפתיתים פלוס בורגול, לפי ההוראות על גבי השקית. מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים, רצוי ליד ירק כמו שעועית ירוקה חלוטה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0