רוחצים את הפרגיות ומניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו.
שלב 2
0 דקות
פורסים בצל לטבעות בעובי 1/2 ס"מ ומפרידים את הטבעות.
שלב 3
0 דקות
על תבנית התנור מניחים נייר אפייה, שמים 2 כפות שמן קנולה ומסדרים את הפרגיות בשכבה אחת.
שלב 4
0 דקות
מפזרים מלמעלה על כל פרגית את התבלינים: מעט פפריקה , פלפל שחור, חוויאג' למרק ומלח.
שלב 5
0 דקות
הופכים את הפרגיות ומפזרים את התבלינים גם על הצד השני. מפזרים את טבעות הבצל על פני כל הפרגיות ומזלפים מעט רוטב צ'ילי על כל פרגית. מזלפים על כל הפרגיות את 2 כפות השמן שנשארו.
שלב 6
0 דקות
אפשר להכין את התבנית כמה שעות קודם ולשמור במקרר (מכוסה בשקית ניילון ) עד לצלייה.
שלב 7
0 דקות
לחמם תנור ל-200 לצלות כ-30 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים . להגיש חם.
שלב 1
מתוך
7
רוחצים את הפרגיות ומניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו.
שלב 2
מתוך
7
פורסים בצל לטבעות בעובי 1/2 ס"מ ומפרידים את הטבעות.
שלב 3
מתוך
7
על תבנית התנור מניחים נייר אפייה, שמים 2 כפות שמן קנולה ומסדרים את הפרגיות בשכבה אחת.
שלב 4
מתוך
7
מפזרים מלמעלה על כל פרגית את התבלינים: מעט פפריקה , פלפל שחור, חוויאג' למרק ומלח.
שלב 5
מתוך
7
הופכים את הפרגיות ומפזרים את התבלינים גם על הצד השני. מפזרים את טבעות הבצל על פני כל הפרגיות ומזלפים מעט רוטב צ'ילי על כל פרגית. מזלפים על כל הפרגיות את 2 כפות השמן שנשארו.
שלב 6
מתוך
7
אפשר להכין את התבנית כמה שעות קודם ולשמור במקרר (מכוסה בשקית ניילון ) עד לצלייה.
שלב 7
מתוך
7
לחמם תנור ל-200 לצלות כ-30 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים . להגיש חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0