המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
רוחצים את הפרגיות ומניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו.
פורסים בצל לטבעות בעובי 1/2 ס"מ ומפרידים את הטבעות.
על תבנית התנור מניחים נייר אפייה, שמים 2 כפות שמן קנולה ומסדרים את הפרגיות בשכבה אחת.
מפזרים מלמעלה על כל פרגית את התבלינים: מעט פפריקה , פלפל שחור, חוויאג' למרק ומלח.
הופכים את הפרגיות ומפזרים את התבלינים גם על הצד השני. מפזרים את טבעות הבצל על פני כל הפרגיות ומזלפים מעט רוטב צ'ילי על כל פרגית. מזלפים על כל הפרגיות את 2 כפות השמן שנשארו.
אפשר להכין את התבנית כמה שעות קודם ולשמור במקרר (מכוסה בשקית ניילון ) עד לצלייה.
לחמם תנור ל-200 לצלות כ-30 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים . להגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0