המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי המרינדה עד תערובת אחידה.
משרים את הפרגיות לשעתיים לפחות עד לילה.
מלהיטים מחבת על להבה גדולה, מוסיפים את הנתחים וצולים משני הצדדים. במהלך הצלייה אפשר להבריש את הנתחים במרינדה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0