המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העוף לחצי שעה ברוטב טריאקי, מעורבב בשמן הזית ובמיץ הלימון.
שוטפים את הכוסברה (או הפטרוזיליה) וקוצצים דק. משטחים מעט את נתחי העוף, או מבקשים מהקצב.
במחבת טפלון על להבה גבוהה מטגנים את העוף כשלוש דקות מכל צד בשמן הקנולה, ומניחים בצד בצלחת.
במחבת, מטגנים לשניה את הכוסברה, מחזירים את הפרגיות המטוגנות ומוסיפים את הרוטב שבו שרו. מקפיצים מעט ומגישים עם פסטה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0