המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את העוף לחצי שעה ברוטב טריאקי, מעורבב בשמן הזית ובמיץ הלימון.
שוטפים את הכוסברה (או הפטרוזיליה) וקוצצים דק. משטחים מעט את נתחי העוף, או מבקשים מהקצב.
במחבת טפלון על להבה גבוהה מטגנים את העוף כשלוש דקות מכל צד בשמן הקנולה, ומניחים בצד בצלחת.
במחבת, מטגנים לשניה את הכוסברה, מחזירים את הפרגיות המטוגנות ומוסיפים את הרוטב שבו שרו. מקפיצים מעט ומגישים עם פסטה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0