המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את מרכיבי המרינדה ומשרים את הפרגיות במרינדה כשעתיים במקרר
בתבנית, מניחים את הפרגיות והפירות היבשים
שופכים מעל את נוזלי המרינדה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 30 דקות
מסירים את נייר הכסף ומבשלים כעשר דקות נוספות עד שהפרגיות מקבלות צבע חום זהוב צלוי
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0