מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הפרגיות והבצל הירוק, עד לקבלת תערובת רוטב\מרינדה אחידה. מוסיפים את הפרגיות החצויות והנקיות משומן, מערבבים היטב (מצפים את כל הפרגיות), מכסים ומעבירים למקרר ל-120 דקות לפחות.
שלב 2
0 דקות
לאחר ההשריה, מחממים סיר עם ציפוי טפלון על אש גבוהה ושמים מעט מאוד שמן, כשהסיר חם מאוד מוסיפים את הפרגיות אחת ליד השנייה (ללא הרוטב) וצולים קלות להשחמה. הופכים לצד השני וצולים להשחמה קלה. מוסיפים את רוטב המשרה של הפרגיות (האש עדיין גבוהה) ומביאים לרתיחה. ממתינים מספר דקות עד שכל המים מתאדים, והרוטב הופך לקרמלי, הופכים שוב את הפרגיות ומשגיחים כל הזמן שהרוטב לא יישרף.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הפרגיות והבצל הירוק, עד לקבלת תערובת רוטב\מרינדה אחידה. מוסיפים את הפרגיות החצויות והנקיות משומן, מערבבים היטב (מצפים את כל הפרגיות), מכסים ומעבירים למקרר ל-120 דקות לפחות.
שלב 2
מתוך
3
לאחר ההשריה, מחממים סיר עם ציפוי טפלון על אש גבוהה ושמים מעט מאוד שמן, כשהסיר חם מאוד מוסיפים את הפרגיות אחת ליד השנייה (ללא הרוטב) וצולים קלות להשחמה. הופכים לצד השני וצולים להשחמה קלה. מוסיפים את רוטב המשרה של הפרגיות (האש עדיין גבוהה) ומביאים לרתיחה. ממתינים מספר דקות עד שכל המים מתאדים, והרוטב הופך לקרמלי, הופכים שוב את הפרגיות ומשגיחים כל הזמן שהרוטב לא יישרף.
הערות 0