המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את הבטטה ופורסים אותה לפרוסות דקות, ומכניסים לכלי חסין חום.
מוסיפים לקערית את החומץ הבלסמי, שמן הזית ורוטב הסויה.
מערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
יוצקים את הנוזלים מעל פרוסות הבטטות.
מפזרים מעל מלח, פלפל שחור גרוס ושומשום.
מכניסים את התבנית עם פרוסות הבטטה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, וצולים את הבטטה במשך כ-30 דקות, עד שהפרוסות מקבלות גוון זהוב.
מוציאים את הכלי מהתנור, ומגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0